HTML

Ezen a blogon azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik a fogyókúra alatt sem akarnak lemondani az édességekről. És persze ki akar...?

Fontos megjegyeznünk, hogy nem csalásra, a fogyókúra szabályaival való szembefordulásra biztatjuk az olvasót. Hónapok óta fogyókúrázunk eredményesen, annak ellenére, hogy nem mondtunk le teljesen az édességekről. A blog célja, hogy olyan édességeket mutasson be, amelyeket a fogyókúra alatt is nyugodtan lehet fogyasztani - mértékkel.

A bejegyzésekben olyan édességeket fogunk bemutatni, amelyek teljesítik az alábbi feltételeket:

  • Valódi édesség. Nem fogjuk azt javasolni, hogy édesség helyett inkább egyél kizárólag gyümölcsöt.
  • Tisztességes adag. Persze szubjektív, hogy kinek mennyi a "normál" adag, de nem fogjuk azt javasolni, hogy a tábla csokiból egyél egy darab kockát, ami a fél fogadra sem elég.
  • Nincs trükközés. Gyakran előfordul, hogy a párosával csomagolt csoki csomagolásán az egy darab csoki kedvezőnek hangzó energiatartalmát tüntetik fel, miközben nincs ember, aki csak az egyiket enné egyszerre meg a kettő közül. Ilyet terméket sem fogunk javasolni.
  • Három kategóriát állítottunk fel: maximum 50 kcal-t (igen, létezik ilyen), 50-100 kcal-t és 100-150 kcal-t tartalmazó édesség.

Jó szórakozást kívánunk a bloghoz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dietasedessegek.blog.hu/api/trackback/id/tr124745976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása